Avoimet työpaikat

 

                                                            

Imatran YH-Rakennuttaja Oy (YH) on Imatran kaupungin omistama rakennuttamis- ja kiinteistömanageerauspalveluja tuottava yhtiö. YH rakennuttaa, isännöi, hallinnoi, vuokraa ja ylläpitää vuokra-asuntoja (n. 1300 kpl), liike- ja teollisuustiloja sekä toimisto- ja toimitiloja (n. 180 000m2). Lisäksi YH teettää ja rakennuttaa Imatran kaupungin tilaamat maarakennushankkeet ja alueiden hoitopalvelut. Palveluksessamme on 23 rakennusalan ja taloushallinnon ammattilaista.

Haemme palvelukseemme

HALLINNOLLISTA ISÄNNÖITSIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat asiakasyhtiöidemme hallinnollinen isännöinti, johon sisältyy mm. budjetointi, vuokrasopimusten laadinta ja vuokrien ylläpito, huoneistotarkastukset, huoneistojen markkinointi, ym. moninaiset isännöinnin tehtävät.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä hyviä ICT-taitoja. Arvostamme kokemusta kiinteistöalalta ja taloushallinnon eri tehtävistä. Aiemman kokemuksen isännöinnistä katsomme eduksi.

Haemme oma-aloitteista, tarkkaa, johdonmukaista sekä positiivista tiimityöskentelijä, joka omaa hyvät vuorovaikutustaidot sekä positiivisen asenteen kehittämiseen. Liitä hakemukseesi CV:si sekä palkkatoiveesi.

Työsuhdetta koskeviin kysymyksiin vastaa toimitusjohtaja Lassi Nurmi puh. 05-235 2850 ja konttoripäällikkö Johanna Nevalainen puh. 05 -235 2835.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 2.3.2018 klo 15 mennessä sähköpostilla johanna.nevalainen@imatran-yh.fi