Loma-asunnot

Majoitu korkeatasoisessa luhtitalossa!

Ukonrannan loma-asunnot sijaitsevat Imatran Vapaa-aikakeskuksessa Ukonniemessä Saimaan äärellä aivan Imatran Kylpylän naapurissa osoitteessa Mastokuja 5. Sadan metrin päässä on Etelä-Suomen yksi parhaita ensilumenlatuja ja talven hiihtoreitistöjä sekä muut Ukonniemen ja Rauhan alueen palvelut. Ensilumenlatu avataan joka vuosi marraskuun alussa. Kävelymatkan päässä ovat myös ampumahiihto- ja pesäpallostadion, rullahiihtorata, jäähalli, suurhalli, tennishalli, liikuntahalli, kaksi jalkapallokenttää (toinen on tekonurmi) ja yleisurheilukenttä. Ukonniemen hyvät maastot ovat hyvä harjoitusympäristö kaikelle liikunnalle.

Saimaa rantaharjuineen, saarineen ja vesistöineen on parasta ympäristöä retkeilylle ja kalastukselle. Ukonrannan loma-asunnoissa voit viettää todellista liikunta- ja luontolomaa keskellä upeita Saimaan maisemia monipuolisine aktiviteetteineen – tinkimättä yhtään modernin loma-asumisen tasosta.

Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja olohuoneessa vuodesohva kahdelle. Makuuhuoneissa on omat kylpyhuoneet ja  olohuoneen majoittujille on myös oma WC. Upea sauna ja moderni keittiö täydentävät kokonaisuuden. Huoneisto on erittäin korkeatasoinen.

Huoneistot sopivat hyvin perhemajoitukseen, mutta myös urheiluseurojen leirimajoitukseen ja työyhteisöjen tykypäiville tai kokouksiin. Imatran Kylpylän hyvistä esiintyjistä kannattaa ottaa kaikki irti ja majoittua lempiartistin keikan ajaksi Ukonrantaan. Pikkujouluaikaan tämä toimii todella hyvin.

Kysy lisää tai tee varaus Imatran Kylpylän kautta:

Myyntipalvelu

myynti@imatrankylpyla.fi
p.020 7100 500

Tutustu tarkemmin www.imatrankylpyla.fi